Over Ons

Vind-hier.nl zorgt er voor dat bedrijven in Nederland beter vindbaar zijn en brengt ondernemers in contact met nieuwe klanten. Wij hebben dit bedrijf  opgezet om het contact tussen ondernemers en nieuwe klanten makkelijker te laten verlopen. Op deze pagina vindt u informatie over ons, het team achter www.vind-hier.nl.

Maak kennis met ons team

Bob Schrama, Hoofd Marketingbob

Bob Schrama als ons Hoofd Marketing weet goed wat u wilt, en wat uw doelgroep wilt. Hij ziet het als zijn taak om het klantcontact op het allerhoogste niveau te houden en hij vindt het dus ook geen punt om voor 110% voor uw tevredenheid te gaan. Zijn ervaringen met verscheidene klanten in verschillende sectoren binnen de beroepswereld maken hem maken hem onmisbaar voor uw onderneming.

Erfan Hakimie, Marketingerfan

Onze hoofdonderzoeker en informatiespecialist Erfan Hakimie, besteedt elke dag vele uren aan het doen van research naar alles omtrent uw vakgebied, uw klantcontact, en vele nieuwe ontwikkelingen in de digitale wereld. Zijn onderzoekscapaciteiten maken hem een medewerker die onmisbaar is in onze onderneming.

Yasin Yüksel, Marketingyasin

Yasin Yüksel weet vanwege zijn ervaring met sales van jongs af aan, precies wat een klant verwacht van een geleverd product en hoe hij hier op kan inspelen. Dit gegeven maakt hem vlijmscherp en hierom weet hij precies hoe wij voor u de juiste klanten gaan vinden.

Sander van Hes, Hoofd ICTsander

Sander van Hes onderscheidt zich van vakgenoten door zijn jarenlange ervaring met Search Engine Optimisation. Hij ziet Google niet als een vijand maar als zijn beste vriend. Vanwege zijn uitmuntende prestaties op dit gebied weten wij u fantastische resultaten te bieden!

Justin Bon, ICTjustin

Maak kennis met Justin Bon, expert in het maken van websites op het gebied van telemarketing door gebruik te maken van WordPress. Zijn liefde voor het digitale had hij van kleins af aan en gebruikt hij nu in het professionele leven.

Jasmijn Dungen, Administratief Medewerkster

Jasmijn Dungen heeft veel ervaring met ICT en is daardoor uitermate geschikt om de pagina vorm te geven
en te zorgen voor een goed-uitziende website die overzichtelijk is en goed functioneert.

 

Like Ons Op Facebook!

Onze Twitterfeed